Linda Roijmans 
Ketogene Voeding en Leefstijlcoach  

 


 

 

Dag lezer, fijn dat jij hier bent!

Mijn naam is Linda Roijmans. Sinds 2011 ben ik gediplomeerd gewichtsconsulent.  Mijn enthousiasme is te groot voor mij alleen.... Dus mijn eigen praktijk: 'Linda Roijmans' is geboren. Heel graag ga ik op geheel unieke wijze met jou aan de slag!
Naast gewichtsconsulent mag ik mij ook gediplomeerd Healer en Reader noemen.
Hierbij werk ik vanuit mijn hart, wel met mijn voetjes stevig in de klei.

Het is mijn persoonlijke missie om het gezondheidsvirus op alle niveaus te verspreiden.

Uit eigen ervaring en door mijn tot dusver bewogen leven, ben ik zelf op zoek gegaan naar stabiliteit onder andere middels voeding. 
"Wilskracht" is "my middle name". Dus daar lag het niet aan. 10+ jaren, enkel nachtdiensten draaien deed aan mijn innerlijke rust geen goed. Gescheiden, 2 jonge kinderen van 5 en 7 jaar gaven me de overlevingskracht om door te bijten, letterlijk, tot op mijn tandvlees.

Ik merkte hoe het totale gebrek aan rust me opgebroken had. Ik kreeg allerlei vage klachten. Het was tijd, ik stopte met de nachtdiensten. 
Zelfs jaren later, kan ik nog enorme verbeteringen merken, die rust en regelmaat met zich meebrengen voor mij. Tegelijkertijd ben ik zo dankbaar voor deze ervaringen zodat ik weet wat chronische stress  voor een lichaam kan betekenen.

Daarnaast merkte ik de weerslag van de onregelmatigheid op mijn lichaam.
Ik sportte mezelf een slag in de rondte. Daar was ie weer de Wilskracht :-) 
Maar ik voelde me niet meer zo krachtig. Ik werd ouder en merkte dat ik niet meer zo makkelijk terugveerde. Suiker wist ik al lang, maakte me lusteloos, moe en niet de aller gezelligste persoon op aarde. 

Inmiddels aan het roer van een groot samengesteld gezin, wat zeker de nodige uitdagingen met zich meebrengt, was daar nog steeds geen rust. Maar ook hier kwam de Wilskracht en is opgeven nooit een optie geweest.  Wat ontzettend mooi is, is dat duidelijk geworden is dat een gezond stabiel voedingspatroon zoveel rust kan brengen.
Vanuit mijn interesse in voeding en gezondheid at ik altijd al wel behoorlijk gezond, toch bleek er iets te missen. Ik bleek op vanallerlei voedingsmiddelen gevoelig te reageren.
Weer ging mijn energie naar beneden.. en weer ging ik op zoek.. en ik vond..

De basisprincipes van het "Ketogene dieet" volgde ik al een tijdje. Ik voelde me binnen no time 'ON-FIRE'. (in ketose dus)
Inmiddels at ik ook al 32 jaar vegetarisch.
Ongekend dat ik ontdekte dat ik iets meer nodig had. Want er blijft, vind ik, vrij weinig over, bij enkel vegetarisch en ketogeen eten.
Ik heb de stap gewaagd en ben voorzichtig vis gaan toevoegen, hierbij voelde ik me dusdanig goed dat ik ook een enkele keer kip eet.
Dit om aan te geven dat je in deze leefstijl kan groeien. Wat een verschil in energie voelde ik! Dit gun ik werkelijk iedereen! Je raakt echter makkelijk het spoor bijster in "Keto land" en ik wilde het wel echt goed kunnen overbrengen. Ik kwam uit bij het 'Ketogeen Instituut Nederland"
Inmiddels mag ik mijzelf gediplomeerd "Ketogene Leefstijl en Voedingscoach" noemen. 

Wat maakt mijn werkwijze uniek?
Ik zie de mens met al zijn mogelijkheden als een geheel. Je gewicht uit balans is vaak slechts een symptoom. Het gaat veel verder en zit veel dieper, hoopvol is dat we dit zelf kunnen transformeren! Dat wat er werkelijk aan de hand is, is het probleem van het niet-in-contact-zijn-met-jezelf. Los van je lichaam, van je gevoel. Optimale gezondheid en vitaliteit betekent dat alles met elkaar in balans is.
Ik kan een schakel zijn in dit proces, samen in de spiegel te kijken, zowel letterlijk als figuurlijk. Naast mijn beroepsmatige ervaring in de hulpverlening, ben ik mij persoonlijk altijd blijven ontwikkelen. Een combinatie van al deze opleidingen en trainingen heb ik in mijn toolbox om u te begeleiden.
Mijn heldervoelend en helderwetend vermogen vormen hierbij een bijzondere aanvulling.

In mijn optiek staat "Bewustwording" centraal. Als je je bewust bent van je lichaam, van je onderliggende denkpatronen, gevoelens, energie en van je doel in je leven, dan sta je volledig  in verbinding met je zelf. En wat je werkelijk nodig hebt om gelukkig te kunnen zijn. In volledige afstemming help ik je graag je bewust te worden, in verbinding te komen met jouw Kern.


Naast het "Ketogene Leefstijl Programma", kan ik ook een regulier voedingsprogramma op maat op stellen.
Of desgewenst een andere methode zoals "Slinc" aanbieden, waarvoor meer onder het kopje "Slinc".
Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten.

Geïnteresseerd? Maak dan een vrijblijvende afspraak met mij. Ik kijk er naar uit!

info: lindaroijmans@outlook.com of bel: 06-29284512


MANAGEMETEAM