Linda Roijmans 
Ketogene Voeding en Leefstijlcoach 

Dit is ee

 

Waarom is  Keto een meerwaarde is voor jouw gezondheid...?

Het is een feit dat het niet goed gesteld is met de gezondheid van mensen in de Westerse landen.
Ondanks enorme investeringen in onze gezondheidszorg, moeten we machteloos toekijken hoe het aantal zieke mensen blijft toenemen.
Toch wordt steeds duidelijker dat vele chronische aandoeningen, die schijnbaar heel verschillend zijn, een gemeenschappelijke oorzaak hebben: insulineresistentie.
Insulineresistentie is een stille sluipmoordenaar die genadeloos oprukt en steeds meer menselijk leed aanricht.
Het is een reactie van je lichaam op de koolhydraatrijke, industrieel bewerkte voeding die we tegenwoordig massaal eten. 

Ketogene Leefstijl

De populariteit van het ketogeen dieet groeit snel. Alleen is het ketogeen dieet eigenlijk geen dieet, maar een keto leefstijl. Een leefstijl waar je heel veel energie van krijgt. Een leefstijl die goed is voor je lijf en je gezondheid en je ook mentaal een boost geeft. Als je eenmaal de slag te pakken hebt, dan wil je niet anders meer. Het keto voedingspatroon is laag in koolhydraten, medium in proteïnen en hoog in gezonde vetten. Het is wetenschappelijk bewezen dat koolhydraatarme voedingspatronen zeer effectief zijn om vet te verbranden en hoge bloeddruk, bloedsuiker problemen, overgewicht en vele andere chronische ziektebeelden te verbeteren.


Hoe mooi is het als je straks kunt zeggen:


Ik heb controle over mijn lijf en gewicht
Ik voel me energieker dan ooit
Ik kom moeiteloos op gewicht, mijn gewicht blijft stabiel
Mijn klachten en aandoeningen zijn minder en zelfs verdwenen
Ik geniet volop van het leven
Ik heb geen stress meer over wat ik wel en niet mag eten, ik ervaar 'eetrust'.